October 20, 2012

Apa Barang Make-up yang PERLU Ada dalam Handbag Korang?

Share
Assalamualaikum

ehem, kalo korang bukan pengikut setia belog ni
aku perlu bagitaw korang yang hari2 aku edit belog ni letih
ase tak puas ati jek and perlu diperbaiki lagi 
dari segi kekemasan dan kecomelan  >_<
comel tak belogku? uhuu..mengaharap simpati pada yang sudi

dah2, panjang lak mukadimah
entri ni mengandungi tahap kefemininan yang agak tinggi so 
blogger2 pompuan amatlah dialu-alukan untuk mengomen sebentar lagi

aku nak tanya soalan paling biasa la kowt ~
apa barang make-up yang PERLU ada dalam handbag korang?
soalan wajib jawab ni, bahagian A. sila jawab di komen
aku tak dak handbag kesian, bak aku handbag satu
ntah, aku tak minat handbag2 ni..kehkeh..
tapi kalo pegi mana2 mesti la bawak beg jugak jarang2 jek sebenarnya
biase aku bawak la benda ni..

--> Pixy Compact Powder + Foundation Natural Beige




--> Maybelline Colour Bloom . aku pakai warna peach



--> Silky Girl Lash Curler Mascara



--> Maybelline Hyper Sharp Liner

tajam siot


oke, tu jek..korang lak salu bawak ape ?
stori sikit.. kalo bez, boley aku beli..ekeke :p



jom daftar SAYS.MY
korang daftar and terus dapat RM5 dalam akaun SAYS korang
klik SINI

9 komen terbaik:

Dunia Wilma said...

Wah...Berubah lagi ^_^

Kalau Wilma, paling penting dalam handbag ialah Lip Ice Sheer Color + Enchanteur Body Lotion ^_^ Itu sahaja coz Wilma nie memang tak suka pakai mekap...

Schu haDa said...

Dunia Wilma :

keh3.. ada jek yang tak berkenan so sb tu syu salu ubah ;p

owh hehe..yela, tak sume orang suka pakai mekap ni ^__^

Haruno Hana 하나 said...

yg selalu Hana bawak Johnson Compact Powder (White), ala yg kecik tu :), Guava Pretty Shine Balm Nivea, deodoran dan Follow Me Sence Joyful.. Hana x guna eye liner n yg sewaktu dgnnya ^^

Schu haDa said...

Haruno Hana :

ow.. best ke Joyful tu? ramai gak kawan guna ..

Nelly Strange said...

celak nom 1 ! hehehe

Nadratul Syazwana said...

Hehe nad selalu bawak lebih banyak dari ni :p blusher, concealer semua ada. Hee

Schu haDa said...

Nelly Strange :

sama! eyeliner paling wajib..kah3

Nadratul Syazwana :

amboih.. asal tak beli BB jek? ekeke :p

AsComel As said...

as bawak beg galas sokmo..

barang makeup yg sentiasa ada,
bedak baby johnson - sebab ringan.
lip gloss
eye liner

Schu haDa said...

AsComel As :

haha terbaik la bawak beg galas (y)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright©2012 by Schu Hada