October 9, 2012

PRE-PSPM . What the ?

Share


Assalamualaikum

Haloo.. jyeahh, header bertukar lagi haha
Simple kan ? I love simple2 thing :3

Tadi ada pre-PSPM CS.. arghh.. soalan senang giler
CS is Sains Komputer oke anak2ku. PSPM pulak final exam
Tapi da kalo tak baca mang wajib la tak boley jawab ye dak
I’m so sori cigu, I so malas nak baca

Seyes la tak minat benda2 membaca ni..
Ingatkan tak amek Bio, kurang la beban sikit
Tapi kurang apa nye camni  T_T




  
Aku bukan tak suka CS ni
Kacang merah jek sebenarnye benda ni
Just baca jek, kalo baca memang konpem la dapat jawab
Tapi kemalasan itulah yang jadi setan




And akibat kemalasan yang melampau
Aku pun tido laa.. terok -..-
Paper CS lak tak dapat jawab..huarghh
Ready la nak kena tadah telinga dengar free lecture nanti


p/s : da taw da markah bape..A- kot..hikhok..senang ati sebab tak baca pon dapat A. bangga jap -..-



jom daftar SAYS.MY
korang daftar and terus dapat RM5 dalam akaun SAYS korang
klik SINI

9 komen terbaik:

Syaza Syahira said...

hehe..same goes with other students..sya dan kwn2 pn kdg2 bkn stakat tido, lukis2 kt paper, conteng2..hobi tu time exam..hehe..

Schu haDa said...

Syaza Syahira : haha sama la :D

Suburbanzero said...

standard la tuu ;D

Dunia Wilma said...

Comelnya kartun tu ^_^

Schu haDa said...

Suburbanzero : huh >.<

Dunia Wilma : maseh2.. ada gak orang puji katun udoh tu -,-

ali said...

aku tak tau pn yg aritu ade test sc.. hahhaa..

Schu haDa said...

ali : sama laa ..aku pon tak taw

Anonymous said...

You pointed roughly finicky subject matter. These tips are very beneficial.

Anonymous said...

I look forward to reading more of your articles and posts in the future, so I've bookmarked your blog. When I see good quality content, I like to share it with others. So I've created a backlink to your site. Thank you!…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright©2012 by Schu Hada