August 13, 2012

Perigi Cari Timba?

Share

Assalamualaikum w.b.t


Perigi cari timba lebih ditujukan pada pompuan yang mengejar,
mengorat, mengenyit-ngenyit mata kat bukan mahram
orang sekarang da tak peduli sangat sape ngorat sape
pompuan ngorat laki ke laki ngorat pompuan ke sama je

Da kalau suka, ngorat je la kan ..ye dak?
mintak nombor fon ke..add pesbuk or follow twitter si dia ke
tulis surat cinta da tak relevan okeh?

Tapi ada jugak yang suka straight to the point, don't belok2 
sebab dorang ni malas nak pendam perasaan
so pada dorang, kalo dorang suka someone,
 dorang just bagitaw terus



   
 


dorang bagitaw jew depan2 
tak pikio da perasaan  malu ke hape, yang penting terus-terang
budak tu nak reject dorang ke ape ke, tu
soal nombor dua

1 lagi aku kerap dok perati kat pesbuk
gegel2 ni sume suka jew gitaw satu dunia dia tu clash,
dia tu single, dia tu janda.. I mean, wth??
and aku ase they are so desperate

tujuannya nak suruh laki ngorat dorang la tu ye dak
tapi pandangan aku, dorang yang bukak peluang kat lelaki2 di luar sana
aku bukannya anti kapel cuma tak yah la buat camtu
perlu ke post status camtu sebenarnya?


 
 tak nampak ek? kesian. Klik la gambar tu ape lagi



Apa kata gegel2 sume buat camni pulak
memang lew korang suka kat dia tu tapi ce buat malu2 sikit
jangan tunjuk sangat korang syok kat dia 
konpem bakal mak mentua korang suka







 




comel kan? hikhik aku pulak yang gedik

12 komen terbaik:

~ cik matahari ~ said...

comel comel!! hihi kite suke cmtu ~~ :P

Schu haDa said...

hehe.. aww2 ~ ini yang kita nak ni cik matahari ;)

Muhammad Asnan said...

Hahaha Best ugak baca blog aw huhuhu

izzati husna said...

hahahha sweetnya :D ... malu malu pulak

Schu haDa said...

Muhammad Asnan : tin kayu :)

izzati husna : hehe :)

Fikri said...

Surat cinta adalah sangat romantik jika dibandingkan dengan FB or twitt2. Haha.

NANA said...

ni y nana ckp,.suke suke..hahah..lucu

Schu haDa said...

Fikri : memang tp awk sdri pun da x main surat2 ni kn ;)

NANA : nana pun cmtu gak eh.. hewhew

dilladoodledat said...

alolorhhh comelnyeee hehehe suke suke suke

Schu haDa said...

dilladoodledat : maseh2.. ske kuceng tu jugak..lawak :D

yoon da-hyun said...

follow you :) actually , kadang kadang i pun perigi m'cari timba tapi malu nak luah kan . HAHA !

Schu haDa said...

yoon da hyun : ea kew.. xkisah la mna2 pun.. mlu nk luahkan? we girls mmg cmtu sbnr nye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright©2012 by Schu Hada