August 31, 2012

Homesick

Share

Assalamualaikum

hurm yep,homesick.
da besor2 pun homesick lagi?
wei, aku ni jenis yang ada hati perasaan dan 0 % ego
op koz la homesick

dulu masa mula2 datang kolej, aku tak macam ni pun
aku survive elok je sorang2
memang ada jugak homesick tapi tak la macam sekarang ni
sedih tahu tak, sedih 

boleh dikatakan ari2 aku homesick and ari2 jugak le
aku nangis what? nangis?
aku ulang sekali lagi, aku 0 % EGO

baru je kejap tadi aku melepaskan perasaan la kononnya
nangis puas2 pai makin bengkak mataku 
yang already bengkak ni
tadi tu takde orang sebab tu aku 'paksa' diri aku nangis
 aku paksa sebab aku nangis macam tak abes sebelum2 ni
so homesick tu ada lagi 




first few days lepas aku datang kolej balik
memang gila la jugak homesick nye
lepas semayang time doa tengah2 doa tu jugak aku nangis
lantak la roomate aku nak cakap hape
daripada aku pendam lagi elok aku luahkan jek





kawan2 aku selalu je tanya aku,
" tak rindu uma ke?"
gila ko tak rindu, aku macam nak lari jek dari sini ko
cakap aku tak rindu?

tapi aku tak cakap camtu pun
kalo aku luahkan perasaan aku kat dorang nanti
jatuh la air mataku buat kali yang ke infiniti



biasanya kalo aku sedih aku nangis dalam bilik jek
tapi ari tu aku nangis dalam toilet sengsorang
hurm.. apa la nak jadi ni
bila la homesick ni nak abes?



3 komen terbaik:

MIsz MMA said...

kenpa sedih sangat nieh.. heheh..
sampai nangis dlm toilet.. ish3x..

Schu haDa said...

huargh..cdey la sb asik teringat parents jek..sob2

Plug Mapuh said...

hai,pe kbor oghe kelate??haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright©2012 by Schu Hada