September 29, 2012

Lelaki : Makhluk Tuhan yang Pemalu

Share


Assalamualaikum

Once again, ni adalah kajian secara rambang oleh aku jek
biasanya yang pemalu ni lelaki yang tergolong dalam
kalangan yang baik2 jek haha sila terasa kaum lelaki sekalian
and op koz la statement aku tu refer kat budak2 jek
yang da jadi bapak orang tu kalo pemalu lagi,
memang dye lah yang terbaik haha

hape sal lak lelaki2 baik jek yang pemalu?
sebab kalo lelaki tu jahat atau pun bahasa lembut nye ala2 bad boy sikit
dorang memang takkan jadi pemalu punye
ada jek gegel2 yang menjadi perhatian dorang




Lelaki pemalu ni kalo kita pandang dye pun dye yang tunduk
terbalik pulak kan? Hoho
the world is really coming for an end
tapi muka lelaki masa tunduk tu macam innocence sangat, comel!


tak leh blah muka sopan

Dorang takkan tego pompuan sesuka hati for sure la kan
nak tego pun berpuluh kali dulu pikir patut ke tego ni
perasan tak, dorang nak sangat berkawan tapi sifat malu
dorang tu yang overdose
So biasanya, last2 dorang tak tego pun  malu giler


ni pemalu yang melampau nama nya

Banyak lagi simptom2 lelaki pemalu
aku malas da nak tulis n lukis ceh baru jek lukis sikit
korang ce gitaw hape lagi simptom2 lain yep
tak salah berkongsi kan hehe ^__^



jom daftar SAYS.MY
korang daftar and terus dapat RM5 dalam akaun SAYS korang
klik SINI

4 komen terbaik:

Hasri Anis said...

menarik ^__^

~ admins.Oh!Yamaha135LC.Club ~ said...

betul sgt dah tu. tp xtau la sy dlm kategori tu ke x. nk tau, kna kenal sy la. ekekekekeke

~ admins.Oh!Yamaha135LC.Club ~ said...

betul sgt la ape yg ditulis tu. tp xtau sy termasuk dlmgolongan tu ke x. klu nk tau kna kenal2 la. ekekekekeke.... :-P

Schu haDa said...

~ admins.Oh!Yamaha135LC.Club ~ :

haha ye lettew tapi malu nak ngaku ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright©2012 by Schu Hada