September 27, 2012

Dapat SPA Pulak Daa

Share

Assalamualaikum

aku mang tak sangka akan dapat SPA interview jek pon
tapi orang cakap, tuah ayam nampak di kaki
tuah manusia siapa yang tahu and alhamdulillah, aku 
dapat latihan jururawat separa perubatan separa lagi tu hape wei?


klik untuk tumbesaran yang sihat


aku pena buat entri pasal aku mohon SPA8i kat SINI
da lama da pun..ramai gak kawan2 aku yang dapat
aku ase aku tak gi la
I'm more tend to engineering rather than medical things

seyes aku tak ley bayang camne la nanti kalo aku gi sana
belajar biology, pakai uniform nurse ah tidakkk!!!!
what a nightmare!

setiap orang ada kehendak masing2
n kehendak tu mestilah seiring dengan minat dan kebolehan
and I don't think aku boley jadik seorang jururawat yang berjaya haha
never ever!

aku da siap pegi jumpa kaunselor dah nak setel hal ni
serabut jugak palotak aku duk pikir benda ni
nasib baik la aku da buat keputusan da sekarang
that I'm not going.



jom daftar SAYS.MY
korang daftar and terus dapat RM5 dalam akaun SAYS korang
klik SINI

5 komen terbaik:

yoon da-hyun said...

agak bertuah dapat spa :)
not me T___T bad luck !

Schu haDa said...

hehe jangan cakap cenggitu..
tak baik naa.. apply la lagi yep ^^,

Cikgu Hairul said...

Ambik pun ok apa..

Schu haDa said...

Cikgu Hairul :
tak mau -,-
hehe.. nape cikgu?

caliph shuriken said...

mmg bertuah dipanggil interview pihak SPA.. susah diorg nk bg pluang cmni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright©2012 by Schu Hada