April 3, 2012

My Very 1st Doodle

Share
Assalamualaikum...

Wah ! aku da berjaya letak banner..keh3. .
sila cari kalo ase belom tengok lagi
sebijik cam slide show..lucu pulak ase nye
ah, persetankan itu semua
jahanam kau jebat
haha hape aku mrepek neh --__--"

sebenau nye aku nak buat banner guna doodle sendirik
eh jap * doodle?
sape la yg mula2 pakai term ni tetibe terpikir
cam pelik jek
tak pelik eh? dah ko dah biasa mang la tak pelik
 Aku panggil melukis jek mende neh

Bila aku start lukis, aduh fail !
ea lew..biasa guna mechanical pencil jek
kena ada drawing tablet baru lancar jek ni mlukis





1 lagi bab mewarna
adoi double fail la aku kalo da masuk bab2 colouring ni
aku dr kecik ag tak pandai mwarna taw tak
*sedih


oke, aku taw tak comel pun..yes aku taw mang cantik




Lucu? erk k fine.
takpe2..practice makes perfect omputeh cakap
man jadda wajada
man zara'aa hasada
  oke korang, aku tak de niat pun nak lukis ustazah
salu jek lari tema :(

cam baik jek kan dye?
pandang sape ntah tu..
boy kowt..haha
eh, ustazah mana boley buat cam tu
patut nye ustazah ni kena la jadi contoh kan3
ni mrepek ape pulak da aku ni..tensen

eh aku rasa macam tak komen pun
haha hape r..
korang r komen :D *sengaja

1 komen terbaik:

shafiq said...

haha , ala , beljar slow2 , semua bermula dari bawah , xde yang start2 dah pandai terus .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright©2012 by Schu Hada