March 30, 2013

Saya Minat Awak !

Share




Assalamualaikum


Pe kabo wahai readers sekalian?
This time, I wanna talk about liking someone
Pena jek kan korang2 semua ni minat budak satu kelas,
Satu sekolah tak pon satu taman :3

Mesti banyak aktiviti2 yang korang buat untuk
Mengushar budak yang korang minat tu macam
Amek cermin and pura2 betulkan tudung padahal saja nak 
tengok dia yang duk belakang :P
aiseh cakap macam pena ada pengalaman jek ye..ngeh3

tu kalo sekelas ke sekuliah ke ape..

tapi kalo budak tu kelas lain..time terserempak or terjumpa dia
kat mana2 tu la masa paling heaven ye dak
mula la nak terteleng-teleng muka tu duk mengushar :3








dah lepas jumpa tu tak abes lagi

mesti pegi buat laporan dekat besties masing-masing
" aku jumpa budak tu la.. dia pandang aku tadi"
da tu mula la nak perasan..padahal budak tu memang jenis yang
peramah,suka senyum kat orang
tapi tak tahu la kalo korang punya crush jenis tak suka senyum
itu petanda yang baik..hehehe

then peristiwa terserempak tadi sampai terbawak-bawak

sampai ke malam and maybe ke dalam mimpi sekali
ada kemungkinannya jugak..haha betapa eksaited nya bila dapat jumpa









dah tu benda lagi yang korang buat kalo minat kat someone?

sesetengah orang dia akan tegur terus girl/boy yang dia suka tu
ada yang suka pendam jek.. macam aku..hoho >_<
citer korang punya pengalaman pulak




jom daftar SAYS.MY
korang daftar and terus dapat RM5 dalam akaun SAYS korang
klik SINI






7 komen terbaik:

Honey Yeo said...

nice entry..pernah merasai pengalaman macam itu.. :)

btw

PEPLUM & SKIRT+PENCUCI MUKA,MASKER DAN LIP TINT + TOWEL BESAR + NOVEL BIBIR MERAYU HATI BERNAFSU + MAJALAH CAKNA REMAJA + KEYCHAIN SABAH/SARAWAK + CINCIN MANIK HANDMADE + RUANGAN IKLAN BERBAYAR PERCUMA SEBULAN + CURSOR NAMA + TOP UP RM10 + TOP UP RM5 + REVIEW BLOG + BLOGLIST FOREVER + BLOGLIST SEBULAN + BANYAK LAGI ! LEBIH 60 PEMENANG DICARI !!!
Segmen Berlangsung Hanya 10 Hari Sahaja . Semakin Cepat Anda Menyertai,Semakin Cerah Peluang Memenanginya. Jom Join sekarang Juga !!

jemput join :)
http://www.honey-yeo.com/2013/03/segmen-happy-birthday-honey-yeo-cik-fie.html

Zahrenn said...

ye pernah2..haha...laki tu senior..haha...macam kat heaven la kalau terserempak!haha...setelah 2 tahun baru saya tahu dia sudah bertunang...huhu..kecewa macam nak nangis tapi...alhamdullilah tak nangis pun rasa kecewa gitu2 je haha.....

Xerih Hoi said...

hehehe.. nakal pulak entry ni. hehe

munirah :) said...

lol, bawak masuk mimpi :3
kita pendam je la kan hehehe

Siti Zulaikha Shuib said...

ahaha comel2!
yang xtahan tu "omo", konfem minat korea la ni hehe

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Hahahaha...shumil la pulak bila baca entry ni. Anyway, jgn mimpi2 selalu. Hahahaha

Ahmad Kamil said...

atototo..kiutnya dia..=P..tak guna third party ke nak bagitau dia?

Wordless Wednessday

http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/05/wordless-wednessday.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright©2012 by Schu Hada