March 10, 2013

C O D I N G

Share

Assalamualaikum



aku saja nak bercerita pasal dunia sekolah sekarang
kitorang kat sini dah masuk bab programming untuk subjek computer science
awal2 tu oke la gak.. kena tulis body coding yang dipanggil pseudo code
tapi sekarang dah ber-amali and tskk..susah nye lahai nak
convert ke coding.. mana tak susah.. praktikal dulu baru masuk kuliah mang harem
la nak dapat total error dye=0 kan..

aku ingatkan aku akan belajar gak HTML punya coding tapi tak
kitorang belajar C++ jek..anyone knows bout it?
setiap coding ada bezanya..HTML ngan C++ pun ada beza
kalo tak buat apa panggil nama lain2..
HTML ni untuk web-based and C++ plak tak..
btw, korang tahu tak yang benda belog yang tengah korang
bukak ni berasal dari coding HTML?
oke meh sat nak tunjuk penulisan kat atas dalam bentuk HTML



klik kalo ase tak nak rabun

yang tu simple je lah.. meh nak tunjuk pulak coding
kalo satu2 belog tu x nampak rupa belog..
aku pon tak tahu kenapa bleh jadi cenggitu
so kalo tak nampak rupa nampak code je la ye
sabo je lah..




klik dowh..klik




oke lastly ni pulak C++



nak klik ke tak nak. pilih jalan untuk survive



ha tengok.. ad error lagi..
seriously belom mahir
cikgu pulak expect kitorang godek2 senirik
mang coding ni kena pandai godek senirik pon
kalo tak, sampai ke hari ni belog aku jadi cam belog newbie..kuff2





jom daftar SAYS.MY
korang daftar and terus dapat RM5 dalam akaun SAYS korang
klik SINI




3 komen terbaik:

yan shamba said...

hehe..x suke html..byk nau nk igt..tp c++ best!!gud luck..:)

nana kamarul said...

Ahhh! Tak amik IT jadi tak boleh membantu. Hikhik! All the best :)

sha dhira said...

sama mcm my pensyarah2 multimedia.. diaprang suh godek2 sendiri.. coding c++ xbljar.. hehe. html javascrip + segala mak nenek database = sakit kepala. hehe. tapi, akan keluar senyuman sampai telinga kalau 'it works!'.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright©2012 by Schu Hada